Welcome to CSbase.dk
Hosting of .dk .se .com .net .org .info .us m.m
  Velkommen til CSbase.dk Just Fun
 
Menu
Recent News Block
   ·
 · Flytning af serverp..
 ·
 ·
 · VIGTIG VIGTIG VIGTI..
 
Top News Block
   · Counter-Strike Sour..
 · Download og Links
 · CS 1.6
 · Info om CSbase
 ·
 

Fejl :
  Postet af torben68 den 2010/12/23 23:12:27 (699 læst)
FejlBrugere I læste rigtigt. Ledende medlemmer af CSBase.dk og Clan BrotherHood er nået til enighed om at slå de to Claner sammen under Clan BrotherHood.

Kilder, der ønsker at forblive anonyme af sikkerhedsmæssige årsager, udtaler: "Jeg håber og tror, at denne sammenlægning vil vise sig at blive yderst gavnlig for alle parter. Vi vil sandsynligvis blive en af de helt dygtige claner, så sandt som mit navn er Bedemand[navn ændret for anonymitet, red.]!"

For at vende tilbage til det seriøse, vil vi gerne gøre alle nytilkomne medlemmer fra CSBase.dk opmærksom på vores nuværende medlemskabskrav, som kan findes Her. Vi håber, at disse bliver opfyldt allerede nu, eller vil blive det inden for nærmeste fremtid.

Sidst, men absolut ikke mindst, vil vi gerne byde alle jer fra CSBase velkommen til Clan BrotherHood, og vi glæder os til yderligere mange muntre gaming-stunder med jer!
 
Fejl :
  Postet af Michael den 2008/10/29 18:16:02 (948 læst)
FejlDer er nogen der har problemer med at logge ind på CSbase.dk, problemet ligger i at når folk er logget ind så skal de trykke på hjem for at den registrer de er logget ind. Fejlen skyldes en cookie som bliver lageret på computeren. Fejlen ligger i runcms grundkoden så den er ikke mulig at rette, men vi har fundet en løsning. Når man skal ind på CSbase.dk hjemmesiden skal man skrive www foran dvs. www.csbase.dk i stedet for http://csbase.dk, det løser problemet med at den ikke logger dig ordenligt ind.
 
Log ind
Brugernavn

Adgangskode


Husk login:


Glemt adgangskode?

Har du ikke en brugerkonto?
Registrér dig nu!
Hvem er online? - Blok
# 1: Gæst(er)
# 0: Reg. bruger(e)
# 638: Registrerede Brugere

Du er Gæst.
Registrér dig nu.
Site Info Block
- Siden blev indlæst på 0.02934 Sekunder -